Niessink - Logo - lang - header

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening op maat

Niessink Service is op veel gebieden actief voor de zakelijke markt op project– of regiebasis werken wij voor diverse opdrachtgevers zoals woningcorporaties, VvE’s, particulieren, instellingen en bedrijven.

Niessink Service is gespecialiseerd in een aantal werkzaamheden. Wij vormen een vijf-eenheid met Van Delft Infra BV, Ecoplan Groen BV, Vugtdak Dakbedekkingen en Pro-Rec Solutions. Hierdoor is Niessink Service in staat een totaalpakket van diensten aan te bieden voor de zakelijke markt.

Diverse specialisaties

Niessink Service is een ervaren en veelzijdige dienstverlener op zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij bieden op project- of regiebasis diverse diensten aan, zoals: loodgieterswerkzaamheden, dak- en zinkwerk, elektra, rioolwerken, onderhoud en installaties en mechanische ventilatie. Onze ervaren en deskundige medewerkers zijn in staat om de klant op maat te bedienen door een gedegen inventarisatie van hun wensen. Of het nu gaat om particuliere of zakelijke diensten, bij Niessink Service kunt u altijd rekenen op kwaliteit en expertise. 

Niessink Service realiseert onder andere: 

Offerte aanvraag

Samenwerken met of werken bij
Niessink Service?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!