Niessink - Logo - lang - header

Werkzaamheden

Niessink Service is op veel gebieden actief. Zowel op de zakelijke, als de particuliere markt op project– of regiebasis werken wij voor diverse opdrachtgevers zoals woningcorporaties, VvE’s, particulieren, instellingen en bedrijven.
Niessink Service is gespecialiseerd in een aantal werkgebieden. Ten eerste loodgieterswerkzaamheden, zoals plaatsen van sanitair, maar ook in bijvoorbeeld rioolwerk, onderhoud en installatie, elektra en mechanische ventilatie. Daarnaast zijn er ook diverse dakspecialisten in dienst voor dak- en zinkwerk. Ook losse verkoop van o.a. radiatoren, cv-ketels en boilers kunt u bij ons terecht. Op gebied van service zijn er maar weinig werkzaamheden die Niessink Service niet beheerst, dus bij twijfel kunt u telefonisch navraag doen.

Wij vormen een vijf-eenheid met Van Delft Infra BV, Ecoplan Groen BV, Vugtdak Dakbedekkingen en Pro-Rec Solutions. Hierdoor is Niessink Service in staat een totaalpakket van diensten aan te bieden waar bijv. ook groen, dakbedekking en infrastructuur in meegenomen kunnen worden. Dit kan met name voor de zakelijke markt een interessante optie zijn.

Elektra

Niessink Service beschikt over monteurs gespecialiseerd in elektra. Niessink Elektra biedt u professionele vaklui die hun werk goed verstaan. Voor de diverse grotere- en kleinere elektrawerken kunt u bij ons terecht. Van stopcontact tot groepenkast.

Voor al uw elektrawerk, in en rond uw woning, zoals het installeren van installaties, (tuin-)verlichting, licht- en beveiligingsinstallaties en woningrenovatie kunnen wij u aanbieden. Ook voor deskundig advies kunt u bij ons navraag doen.

Onze klantenservice is graag bereid u telefonisch te woord te staan voor vragen en advies via 010-4517434.

Niessink Service - werkzaamheden - lamp - elektra

Onderhoud en Installaties

Voor het onderhoud en installatie van diverse verwarmingsapparatuur, luchtbehandelingsapparatuur en sanitair kunt u bij ons terecht. Wij bieden u diverse installaties aan voor een scherpe prijs.

Het plaatsen van radiatoren, WTW-units, MV-boxen, CV-ketels en sanitair gebeurt zorgvuldig en uitsluitend door gekwalificeerd en gecertificeerd personeel. Voor behoud van uw installaties is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten doen door een specialist. Dit voorkomt dat er storingen/defecten en onveilige situaties optreden. Ons advies is dan ook een onderhoudscontract bij een erkende specialist af te sluiten.

Rioolwerken

Een van de specialiteiten van Niessink Service is het aanleggen, repareren/renoveren, aansluiten, onderhouden en vervangen van uw riolering. Dit is specialistisch werk waar wij jarenlange ervaring mee hebben. Ook het aanleggen van afwateringsystemen, drainage en pompsystemen is ons werk. Mochten er zich regelmatig problemen voordoen met uw rioolstelsel, dan beschikken wij ook over de mogelijkheid een camera inspectie uit te voeren en op die manier de oorzaak te achterhalen. Mochten er zich verstoppingen, overlast met stank, scheuren, breuken of verzakkingen voordoen kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor de verstopte dakgoot kunt u bellen. Wij zijn in staat om snel te schakelen en problemen assertief aan te pakken. Ook hebben wij speciale apparatuur voor het schoonmaken van uw dakgoot.

Daarnaast kunnen wij i.c.m. Van Delft Infra ook het grond- en straatwerk meenemen in onze werkzaamheden. Op die manier kan het werk gelijk netjes opgeleverd worden. Ook hebben wij de beschikking over graafmachines waardoor wij goed in staat zijn relatief eenvoudig bij het rioolstelsel te komen.

Niessink Service - dienstverlening - rioolwerkzaamheden - stofzuiger

Loodgieterswerk

Ons team van erkende loodgieters staan klaar voor al uw problemen op gebied van leidingwerk, afvoeren, gas en water, CV, sanitair en dak- en zinkwerk. Kortom voor al uw loodgieterswerk kunt u Niessink Service inschakelen. Onze klantgerichte vakmensen kunnen snel ter plaatse zijn en beschikken over professionele apparatuur voor het oplossen van de problemen met loodgieterswerk.

Ook met de aanleg van complete badkamers of dakterrassen kunnen wij u helpen.

Niessink Service - dienstverlening - loodgieter

Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie zorgt voor de luchtverversing die nodig is in uw huis. Vervuilde lucht kan namelijk zorgen voor schade aan de gezondheid. MV voert vervuilde en vochtige lucht in huis af. Dit gebeurt via een afzuiger in de badkamer, douche en keuken. De frisse lucht van buiten komt binnen via ventilatieroosters of een open raam. Wij kunnen voor u een op maat gemaakt mechanische ventilatie plaatsen waardoor u geen last meer heeft van vervuilde lucht.

Niet alleen voor het plaatsen van MV, maar ook voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Uw mechanische ventilatie kan namelijk vervuild raken wat gezondheidsrisico’s en defecten tot gevolg heeft. Regelmatig onderhoud is dus van belang. Laat uw mechanische ventilatie regelmatig professioneel reinigen.

Niessink Service - werkzaamheden - mechanische ventilatie

Offerte aanvraag

Samenwerken met of werken bij
Niessink Service?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!