Niessink - Logo - lang - header

Particuliere dienstverlening

Dienstverlening op maat

Door onze jarenlange ervaring, kennis en gedegen inventarisatie van uw wensen kunnen wij u als klant op maat bedienen. Onze veelzijdigheid zorgt ervoor dat wij u met onze vaste monteurs op veel vlakken tevreden kunnen stellen. Voor o.a. zink- en dakwerk, elektra en CV bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het schoonmaken van dakgoten bent u bij ons aan het juiste adres. Zie de pagina Werkzaamheden voor ons totaalaanbod.

Wij leveren hoge kwaliteit tegen een passende prijs.

Diverse specialisaties

Wij bieden diensten aan op de particuliere markt op project- of regiebasis. Niessink is gespecialiseerd in loodgieterswerkzaamheden, dak- en zinkwerk, elektra en mechanische ventilatie. We hebben ook diverse dakspecialisten in dienst en bieden de verkoop van radiatoren, cv-ketels en boilers aan. Niessink Service heeft een brede ervaring en kan de klant op maat bedienen door gedegen inventarisatie van hun wensen. Onze veelzijdigheid maakt het mogelijk om vaste monteurs in te zetten op veel vlakken, zoals zink- en dakwerk, elektra en CV. 

Niessink Service realiseert onder andere: 

Contractaanvraag

Voor het behoud van uw ketel is het van belang dat er jaarlijks onderhoud plaatsvindt. De ketel zal worden nagelopen op defecten en storingen. Wij bieden u een jaarcontract aan waarmee u verzekerd bent van een veilig afgesteld toestel. Mochten zich er toch problemen voordoen, dan kunt u als contracthouder gebruik maken van onze 24-uurs dienst die in geval van nood voor u klaar staan. Daarnaast worden er geen voorrijkosten gerekend wanneer u een contract bij ons heeft. U kunt al een samenwerking met ons aangaan vanaf €45 inclusief BTW.

U kunt het contract online invullen of u kunt het bestand downloaden en retour zenden.

Offerte aanvraag

Samenwerken met of werken bij
Niessink Service?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!