Niessink - Logo - lang - header

Over Niessink

Welkom bij Niessink Service B.V. Sinds 1968 zijn wij actief op het gebied van installatie, advies, onderhoud en renovatie van centrale verwarming en luchtbehandeling in heel Nederland, met als zwaartepunt de Randstad. Onze enthousiaste vaklieden zijn allen in vaste dienst van Niessink Service B.V. en voeren ook ontstoppingswerkzaamheden aan rioleringen uit.

Focus op kwaliteit en een goede relatie

Wij zijn zeer gefocust op de kwaliteit van ons werk en streven naar een goede relatie met onze klanten en opdrachtgevers. Om deze kwaliteit te waarborgen werken wij volgens de richtlijnen van verschillende kwaliteitssystemen. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf en bieden wij onze werknemers de kans om zich verder te ontwikkelen. Niessink Service beschikt over verschillende certificaten, waaronder de VGM Checklist Aannemers VCA ** 2008 voor veiligheid, het erkend leerbedrijf Kenteq, en het ECABO-certificaat voor erkende leerbedrijven.

Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze servicegerichtheid. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen over installatie, onderhoud en renovatie van centrale verwarming en luchtbehandeling, ontstoppingswerkzaamheden aan rioleringen, of de verkoop van radiatoren, ketels en boilers.

Samenwerken met of werken bij
Niessink Service?

Vraag eenvoudig en kosteloos een offerte aan!

Bekijk hier al onze vacatures en solliciteer direct!